H-L Hout

MOMENTEN IN HOUT GEVAT 

Gastenboek

Herman Bosman
21-09-23 14:22:18
Ik heb ruim een jaar als Zzp'er in een project team meegewerkt aan een ERP implementatie. Ik ben in die tijd mijn project team leden erg gaan waarderen. We hebben goed samengewerkt en door onze verschillende achtergronden veel van elkaar geleerd. Toen het project stopte wild ik graag iets bijzonders geven aan mijn collega's. Dat werden houten pennen van H-L hout. Dat werd erg gewaardeerd. Prachtige pennen, allemaal uniek, qua vorm en materiaal. Je kunt een beetje uitzoeken welke pen bij wie past. De prachtige vormen, de warmte van het hout en de unieke kleuren en kleurcombinaties. Ik vond het een waardevol cadeau om te geven en mijn collega's vonden het een waardevol cadeau om te krijgen. Veel succes met het maken van nog meer mooie houten producten!
Liesbeth Spits
08-09-23 11:51:41
Nu heb ik t pakje met ...tja, hoe noem je die dingen? leeshulpjes? boekopenhouders? prachtige grapjes voor (papieren) boekfanaten gekregen. Wat fantastisch leuk en mooi gedaan! En zo speciaal met die kaartjes er aan! En al die mooie houtsoorten! De eerste boekenvriendin was er al opgetogen over! Dankjewel!
Ineke van Borssum Waalkes
27-08-23 14:37:11
Op mijn vraag aan Linda, mijn schoonzus, of zij ook statement-sieraden van hout kon maken , vroeg ze wat ik mooi zou vinden . Ze heeft een prachtige ketting van kralen met verschillende houtsoorten en bijpassende oorbellen en een ring , voor mij gemaakt .
Zo zijn het unieke sieraden geworden en ik ben er heel blij mee . Het staat heel mooi bij elkaar . Bedankt lieve Linda voor deze bijzondere sieraden .
Marion Steigerwald
23-08-23 18:26:24
Al langer was ik op zoek naar een vorm om de liefde van mijn ouders te kunnen weergeven.
De family tree heeft altijd een speciale betekenis gehad en na het overlijden van mijn vader nog meer. In samenspraak met Linda is hier een heel mooi kunstwerk uit gekomen, alle emoties kwamen samen en tot uiting bij zowel mijn moeder, aan wie ik het cadeau heb gegeven, als bij mijzelf.
Teun De Haan
28-05-23 12:15:54
Enkele maanden voor de bruiloft van mijn zoon waren we op zoek naar een symbolisch cadeau, tot het moment dat Linda me de 2 Houten Vazen met ritssluiting toonde. De kleinere was gemaakt uit magnolia hout en de grotere uit de beuk. Maar de inspiratie kwam vooral door de ritssluiting welke prachtig in beide vazen werd verwerkt.
Ieder mens heeft een ritssluiting in zich. Het bewust worden om deze te gebruiken is een ander verhaal.
Ik heb geadviseerd deze
2 Houten Vazen op een duidelijk zichtbare plek in het huis neer te zetten, dit om te herinneren met een voortdurende vraag: “heb ik me vandaag voldoende geopend voor de ander?”
Communicatie is van levensbelang en de 2 Houten Vazen worden nu gebruikt als een herinneringsmonument.

H-L Hout Monumenten bedankt!!

Teun de Haan
Tonen: 5  10