H-L Hout

MOMENTEN IN HOUT GEVAT 

Sjoerds verhaal

Welkom bij Sjoerds verhaal, van een gepassioneerde reclameman en getalenteerde tekenaar en het prachtige boek over Kaas vol met avontuur!
Stap binnen in de betoverende wereld van Muis en meneer Narrig, waar kaas niet alleen een voortreffelijke lekkernij is, maar ook een bron van inspiratie voor een buitengewoon verhaal. In zijn meeslepende boek neemt Sjoerd je mee op een reis vol ontdekkingen, waar een kleine muis de hoofdrol speelt en schitterend getekende dieren ontmoet. Maar wie gunt de muis zijn kaas? Of zijn we allemaal bang voor de muizen?

Verlies uzelf in de levendige illustraties die elk detail tot leven brengen, terwijl de muis avontuur na avontuur beleeft op zoek naar zijn geliefde kaas. Elk bladzijde is doordrenkt met Sjoerds passie voor reclame en zijn onmiskenbare talent als tekenaar, waardoor dit boek niet alleen een genot is voor de ogen, maar ook voor de ziel. Want... Herkenbaar toch? of niet?


Dus neem een moment om te verdwalen in de wereld van kaas, muizen en onvergetelijke avonturen, en laat u meevoeren door de magie van Sjoerds creatieve geest. Welkom in zijn wereld, waar zelfs de eenvoudigste Muis een verhaal kan vertellen.

Of u nu een liefhebber bent van kaas, een fan van prachtige illustraties, bent u misschien een beetje Narrig, of gewoon op zoek naar een betoverend verhaal om te delen met vrienden en familie, het boek van Sjoerd zal u zeker betoveren en inspireren.
Als dit boek u aanspreekt neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een mailtje naar info@h-lhout.com of kijk even op:

De site om het boek "Kaas" (en het vervolg!) te bestellen: https://www.sjoerd-van-dijk.nl/work/illustraties

Hoe zo'n mooie tekening tot stand komt is te zien op: https://vimeo.com/929531072