H-L Hout

MOMENTEN IN HOUT GEVAT 


Over ons, team H-Lhout en Firma Houtvast

Wij werken graag met hout en andere natuurlijke materialen uw ideeën uit.

Welkom bij onze werkplaats, waar wij met veel plezier met hout en natuurlijke materialen werken en allerlei prachtige voorwerpen creëren. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of gewoon omdat u iets unieks wilt, wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen. Onze passie ligt in het werken met bijzonder hout, zoals hout afkomstig van een oude boom of een geliefd meubelstuk. Maar we hebben natuurlijk ook een ruime voorraad aan prachtige houtsoorten waaruit we kunnen putten om uw wensen te realiseren.

Onze vaardigheden zijn veelzijdig en we kunnen verschillende voorwerpen creëren, zoals pennen, doosjes, schalen, birdies, wedstrijdbekers, sieraden, items met een gepersonaliseerde opdruk en schilderijen. We dagen onszelf voortdurend uit om unieke ontwerpen te maken die perfect passen bij uw behoeften en smaak.

We nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website om een idee te krijgen van wat we kunnen creëren. Maar we willen u er ook op wijzen dat er meer mogelijk is dan wat u hier ziet. We willen graag met u in gesprek gaan over uw specifieke wensen en de bijzondere momenten die u graag in hout wilt laten vereeuwigen. Samen kunnen we tot een uniek ontwerp komen dat u voor altijd zult koesteren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en uw ideeën met ons te delen. We staan klaar om naar u te luisteren en samen iets bijzonders te creëren. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw dromen in hout tot werkelijkheid te brengen.

Met houtelijke groeten,
Hein, Anja en Linda