H-L Hout

MOMENTEN IN HOUT GEVAT 

Nieuws

 https://www.mariahoeveputten.nl/events/oogstfeest/  Wij zijn er bij! 

Op zaterdag juli 27 juli is het jaarlijkse oogstfeest op het terrein van Museumboerderij Mariahoeve, een unieke locatie op de Veluwe. Oude tijden herleven deze dag.
Er is deze dag weer van alles te beleven op de Museumboerderij. Zo worden er workshops ‘maaien met de zeis en met de zicht’ en ‘ouderwets oogsten’ gegeven en zijn er veel andere demonstraties te zien. Oude ambachten, klederdrachten en vele marktkramen, waar een diversiteit aan producten te vinden is, zullen op het het terrein van de Mariahoeve aanwezig zijn.

Sjoerds verhaal
Hoe komt Hout en "Sjoerds verhaal" bij elkaar? Sjoerd schreef een boek over een muis die op avontuur gaat, allemaal dieren tegenkomt maar niet overal even gewenst is. Meneer Narrig vond het in ieder geval geen goed idee dat muis in de buurt komt. Iets met kaas enzo. Ik kreeg eerder vanuit een andere hoek de vraag om boeken-open-houd-dingetjes te maken zodat je je boek goed open kunt houden en lekker kunt lezen. Muisje erop en zie het past perfect bij het boek. Wie wil er nou niet zo gaan voorlezen?

Oud nieuws

We hebben een nieuwe opdracht gekregen voor het maken van houten sieraden. Deze opdracht biedt een geweldige kans voor ons om onze creativiteit en vakmanschap te laten zien op het gebied van sieradenontwerp. 


Voor een grotere hele bijzondere opdracht hebben we 300 pennen gemaakt. Heel veel pennen. Hiernaast zie je er een aantal (we hebben iets teveel gemaakt om wat meer keus te hebben) 


Tijdens het Golf4charity Event voor Het Vergeten Kind

Op 22 mei 2023 deden wij mee aan het golf4charity-event voor het Vergeten Kind. Het was een geweldige dag met een nog mooier resultaat. Er is om en nabij 80.000 euro beschikbaar gekomen voor dit mooie doel. Wij waren in de gelegenheid om wat houtwerk te doneren, wat goed geveild is. En natuurlijk de birdies, de pennen en de winnaarsbeker. Daarnaast hebben we nog € 1250,- aan donaties kunnen geven. Dank allen, dank Daan voor jullie steun en support.